• Reducere -28%

Tianli 4 fiole + 4 Servetele Potenta

90,00 RON 65,00 RON
cu TVA

Tianli 4 fiole + 4 Servetele Potenta alegerea ideala pentru imbunatatirea performantelor si vietii sexuale!

Pachet Tianli 4 fiole + 4 Servetele Potenta eficient in cresterea performantelor sexuale si libidoului!

Disfunctiile erectile sunt din ce in ce mai intalnite in randul barbatilor, iar pentru a contribui la ameliorarea acestora, pachetul Tianli 4 fiole + 4 Servetele vine in ajutorul dumneavoastra si contribuie la imbunatatirea functiilor sexuale, ajuta la prevenirea ejacularii precoce si ofera sprijin in obtinerea unor erectii ferme si de lunga durata. Toate aceste actiuni benefice sunt posibile datorita formulei sale 100% naturale, combinatia unica de extracte de plante chinezesti ce au capacitatea de a imbunatati calitatea vietii sexuale.

Modul de actiune al produselor din pachetul Tianli 4 fiole + 4 Servetele Potenta:

- Produsele pachetului Tianli au posibilitatea de a sprijini cresterea performantelor sexuale;
- Amelioreaza conditiile disfunctiei erectile;
- Lupta impotriva ejacularii precoce;
- Datorita formulei produselor Tianli, acestea au capacitatea de a imbunatati erectiile obtinute;
- Reduce starile de oboseala si slabiciune de la nivelul organismului;
- Pachetul Tianli este un bun adjuvant in promovarea dorintei sexuale si al apetitului.

Ingrediente active din pachetului Tianli 4 fiole + 4 Servetele Potena:
- Eleutherococcus senticosus contribuie la imbunatatirea performantelor psihice si sexuale si promoveaza o buna circulatie a sangelui.
- Lycium barbarum ofera calitati antioxidante, echilibreaza nivelul hormonilor din organism si poate imbunatati fertilitatea barbatilor.
- Epimedium rubrum este o planta ce sustine sanatatea functiilor sexuale, avand capacitatea de a creste dorinta sexuala si sprijina erectiile calitative.
- Polygonum multiflorum actioneaza ca un tonic sexual, oferind proprietati afrodiziace si imbunatatind sanatatea dumneavoastra sexuala.
- Panax notoginseng si Saline cistanche au fost utilizate ca un adjuvant pentru beneficiile lor sexuale de multa vreme. Includerea acestora in produsele Tianli ofera organismului calitati stimulante, lupta impotriva ejacularii precoce si sprijina obtinerea unor erectii ferme.

Mod de utilizare al produselor din Tianli 4 fiole + 4 Servetele Potenta.

Se recomanda consumul unei fiole Tianli/zi, cu 45-60 de minute inainte de initierea actului sexual. Se poate administra Tianli fiole pentru o perioada de 16 zile, actionad asupra ameliorarii disfunctiilor sexuale.

In cazul servetelelor Tianli, se recomanda utilizarea acestora cu aproximativ 30 de minute inainte de actul sexual, prin stergerea penisului. Pentru ca solutia servetelelor Tianli sa nu intre in contact cu organul sexual al partenerei, se recomanda utilizarea prezervativului.

SANY6934514700047
Nu există recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.