• Reducere -46%

Tianli 10 Servetele Potenta

90,00 RON 49,00 RON
cu TVA

Tianli servetele

Pentru ca o viata sexuala satisfacatoare este benefica atat in viata de cuplu, cat si pentru sanatatea generala a organismului, o mica afectiune in acest sens poate sa produca un dezechilibru. In acest sens, Tianli servetele vine in ajutorul dumneavoastra pentru a va oferi suport in obtinerea unor erectii ferme, prevenirea ejacularii precoce si imbunatatirea apetitului sexual. Prin utilizarea produsului Tianli servetele, functia dumneavoastra erectila poate fi imbunatatita, iar simptomele cauzate de aceasta pot fi ameliorate. Servetelele Tianli prezinta o solutie 100% naturala in care sunt imbibate, fiind alcatuita numai din extracte din plante ce au fost utilizate in cadrul medicinei traditionale chinezesti pentru sprijinirea functiei sexuale masculine.

Efectele si actiunile servetelelor Tianli:
- Utilizand produsul Tianli servetele, ejacularea precoce poate fi prevenita;
- Tianli servetele are capacitatea de a imbunatati potenta dumneavoastra;
- Promoveaza sanatatea functiei sexuale;
- Tianli servetele este imbibat cu o solutie naturala, alcatuita din extracte din plante chinezesti si nu prezinta efecte secundare la nivelul organismului;
- Ofera proprietati dezinfectante la nivelul organului reproducator;
- Gratie formulei sale, Tianli servetele are capacitatea de a imbunatati calitatea vietii dumneavoastra sexuale.

Unele ingrediente active incluse in compozitia produsului Tianli servetele:
- Cnidiu monnieri este o planta inclusa in formula servetelelor Tiani, ce are posibilitatea de a ameliora disfunctia erectila, imbunatateste apetitul dumneavoastra sexual si ofera proprietati afrodiziace la nivelul organismului. De asemenea, adaugarea acestei plante in Tianli servetele poate sprijini problemele legate de impotenta.
- Produsul Tianli servetele beneficiaza de proprietatile adaptogene ale extractului de Panax Notoginseng, o planta ce actioneaza ca un stimulant sexual masculin, imbunatateste performantele si dorinta sexuala.
- Un alt ingredient activ prezent in Tianli servetele este Epimedium Brevicornum Maxim, avand utilitatea de a sprijini functia erectila, lupta impotriva ejacularii precoce si promoveaza erectii calitative si de lunga durata.

Mod de utilizare al servetelelor Tianli:
Se recomanda stergerea organului reproducator cu ajutorul servetelelor Tianli, cu aproximativ jumatate de ora inainte de initierea actului sexual. Dupa resimtirea efectelor pozitive, se recomanda utilizarea prezervativului pentru ca solutia produsului sa nu intre in contact direct cu organul partenerei.

SANY6934514700023
Nu există recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.