• Reducere -13%

Tianli 6 fiole

181,00 RON 158,00 RON
cu TVA

Tianli 6 fiole cu capac auriu - cel mai apreciat produs pentru potenta

Tianli reprezinta o formula speciala cu efect afrodisiac pentru imbunatatirea performantelor sexuale. De asemenea promoveaza o viata sexuala activa si sanatoasa.

Spre deosebire de alte produse dedicate barbatilor pentru cresterea performantelor sexuale, Tianli ajuta la si la prevenirea si ameliorarea disfunctiilor existente cum ar fi ejacularea precoce sau erectia slaba.  Tianli este un supliment alimentar ce isi bazeaza toate actiunile pe ingredientele 100% naturale. Acestea sunt utilizate de multa vreme in cadrul medicinei naturiste chinezesti si ofera numeroase heneficii functiilor erectile cat si intregului organism.

Utilizarea suplimentului Tianli fiole poate avea un impact pozitiv asupra vietii dumneavoastra sexuale, contribuind la reducerea disfunctiilor erectile, imbunatatirea erectiilor si cresterea performante sexuale. De asemenea, Tianli sustine o energie corespunzatoare la nivelul corpului, revigorandu-l si revitalizandu-l, crescand in acest mod si performantele dumneavoastra fizice. Odata cu cresterea performantelor fizice va veti putea bucura de acte sexuale intense si de durata.

Produsul Tianli fiole este un aliat in sustineea functiillor sexuale masculine, sanatoase si astfel viata intima va fi una satisfacatoare, atat pentru dumneavoastra cat si pentru partenera. Iar ingredientele sale active naturale, au capacitatea de a oferi protectie organismului si fara efecte adverse la nivelul acestuia.

Efectele si beneficiile produsului Tianli fiole:

- Prin administrarea suplimentului Tianli, apetitul dumneavoastra sexual este imbunatatit;
- Produsul Tianli fiole poate fi administrat ca adjuvant pentru prevenirea impotentei si a afectiunilor ce intervin odata cu inaintarea in varsta
- Ajuta la sprijinirea activitatii sexuale, promovand performantele dumneavoastra;
- Datorita compozitiei sale, Tianli fiole poate reduce starile de stres si oboseala, redand astfel vitalitatea corpului;
- Creste dorinta sexuala;
- Tianli fiole este un bun adjuvant in intarzierea ejacularii;
- Ofera posibilitatea de a combate simptomele disfunctiilor erectile;
- Suplimentul Tianli fiole este util in echilibrarea nivelului de energie al corpului.
- Tianli este unul dintre cele mai apreciate produse pentru potenta.
- Efectul Tianli este sigur si rapid.
- Cu Tianli va veti putea bucura de erectii ferme si de durata!

Ingredientele active incluse in compozitia Tianli fiole:

Xanthium Spinosum - imbunatateste functiile prostatei si previne disfunctiile erectile

Lycium barbarum - stimuleaza circulatia sanguina si imbunatateste erectiile

Polygonum multiflorum - creste energia organsimului previne disfunctiile erectile si creste randamentul performantelor sexuale

Tribulus Terrestris - planta cu efect afrodisiac puternic stimuleaza functiile erectile si previne ejacularea precoce. Eficienta in cresterea libidoului si dorintei sexuale 

Rhodiola Rosea - reduce stresul si epuizarea fizica, imbunatateste fertilitatea si calitatea spermei

Moringa Oleifera - stimuleaza prostata si previne disfunctiile erectile

Eleutherococcus senticosus - imbunatateste fertilitatea 

Alcool- 0.3 ml - concentratie 14.5%Mod de administrare al suplimentului alimentar Tianli 6 fiole:

Se recomanda consumul unei fiole pe zi din cadrul produsului Tianli, cu aproximativ 45-60 minute inainte de inceperea actului sexual. 

Atentie! Se recomanda prudenta in consumul acestui produs de catre persoanele cu hipertensiune sau afectiuni cardiace. Nu administrati suplimentul concomitent cu consumul bauturilor alcoolice.

SANY6934514700054
Nu există recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.